Featured

De Build! – experience!

Voor iedere sessie kreeg je interessante artikelen, leuke filmpjes en uitdagende vraagstukken opgestuurd. Allemaal heel laagdrempelig: eenvoudig op je smartphone en nooit meer dan een paar minuten per keer. Maar, zo zei ze, daardoor kwamen alle deelnemers volledig voorbereid naar de sessies en kon de trainer direct de diepte in. Dat gebeurde dan bijvoorbeeld met rollenspellen met acteurs, opdrachten en groepsdiscussies. Geen theorie, maar praktijk: experimenteren en ervaringen uitwisselen. Zo leer je niet alleen van de trainer maar ook enorm veel van elkaar.

Mehr lesen »
Featured

De Base! – experience!

Een vriend raadde me Lepaya’s Base! learning journey aan en dat bleek precies het zetje dat ik nodig had. Ik merkte al snel dat ik dankzij het trainingsprogramma bijvoorbeeld beter dan anderen in staat was om een echt gesprek met mijn manager te hebben over mijn verantwoordelijkheden en doelstellingen.

Mehr lesen »
Food for thought

Drie tips voor het beste CV van 2019

Op internet vind je talloze lijstjes met tips over wat je vooral wel en niet moet doen in je CV. Handig om te voorkomen dat je de plank volledig misslaat. Toch leiden deze tips vooral tot een niet-slecht CV, en zelden tot iets briljants. Daarbij is er één tip die structureel ontbreekt: op een fantastisch CV horen softskills.

Mehr lesen »
Featured

De Beyond – experience!

Om vijf voor twee loop ik de Impact Hub binnen, een inspirerende locatie achter het Tropenmuseum en op vijf minuten fietsen van ons kantoor. Iedereen zit er al, terwijl we pas om twee uur beginnen. “Lekker op tijd, Fleur!” roept Bart. “Ja, ja, stelletje uitslovers” grap ik terug. Het is een gezellige groep.

Mehr lesen »
Learning

(Soft skills) ontwikkelen doe je zo!

Lepaya heeft soft skill trainingen voor millennials ontwikkeld die precies aansluiten op de belangrijke momenten in een loopbaan. Drie hele concrete programma’s zijn zorgvuldig samengesteld op basis van honderden trainingen die Lepaya de afgelopen anderhalf jaar verzorgd heeft voor tientallen bedrijven.

Mehr lesen »
About Us

Iedereen heeft recht op optimale persoonlijke ontwikkeling

Hoe vaak hebben bedrijfstrainingen jou echt verder geholpen? Deze vraag klinkt alsof wij denken: niet zo vaak. Daarom zijn ontzettend trots dat we onze leeraanpak vanaf nu aan iedereen kunnen aanbieden. Via onze website kun je je vanaf vandaag inschrijven voor een volledige learning journey of gewoon voor een aantal losse sessies.

Mehr lesen »
Learning

Put Your Mind on “Growth”

What will your job be like in five years’ time? And what capabilities will you need to thrive? For most professions, these questions are impossible to answer.

Mehr lesen »