Gratis checklist:

6 tips Help! Hoe manage ik mijn millenials?

Train de soft skills van je team

De soft skills van je teamleden zijn zeer bepalend als het gaat om samenwerken, creatieve problemen oplossen, growth mindset hebben en natuurlijk resultaten boeken. Lepaya traint deze core vaardigheden van  professionals die zij nodig hebben op een specifiek moment in hun carrière. 

Direct toepasbaar

Korte (3 uur durende) interactieve sessies, met gebruik voor- en achteraf van de Lepaya app die je helpt het geleerde in de praktijk te brengen, en je voortgang meetbaar maakt

De beste trainers

Trainers die zelf in jouw schoenen hebben gestaan en snappen dat een theorie niet altijd 1-op-1 in de praktijk werkt

Picnic medewerker
Read More
Ik vond de combi tussen de app en een echte training wel heel prettig. Hierdoor kon ik oefenen in mijn eigen tijd.
L'Oreal medewerker
Read More
Door de trainingen van Lepaya heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik stap makkelijker op collega's af en geef meer feedback dan voorheen.
Bloomon medewerker
Read More
De training heeft me geleerd om beter te argumenteren. En vooral heeft het mij wat effectiever gemaakt in mijn communicatie. Ik ben er blij mee.
SparkOptimus medewerker
Read More
De trainer en de acteur waren erg goed. In andere trainingen die ik heb gevolgd viel dit nog wel eens tegen. Oh, ja en de Lepaya app zit lekker in elkaar.
Bynder medewerker
Read More
Met mijn Learning budget heb ik zelf Lepaya uitgekozen voor een soft skill training. Lepaya is zelf een scale-up, ze snappen wat jonge mensen nodig hebben in een training.
Bol.com medewerker
Read More
Lepaya snapt wat belangrijk is voor Young Professionals en dat merk je in de trainen en de inhoud. Mijn collega's en ik vonden het allemaal een erg nuttige investering.
Previous
Next

Onze klanten