was successfully added to your cart.

Cart

Base! | Kickstarter voor Young Professionals

Geef jezelf een vliegende start
Het Base! programma is zorgvuldig samengesteld voor startende professionals. Het bevat dé vaardigheden die elke professional nodig heeft en geeft je carrière een vliegende start. De combinatie van online en offline leren biedt je flexibiliteit en zorgt er voor dat je het geleerde echt gaat toepassen in de praktijk. De klassikale sessies zijn interactief en krachtig en worden gegeven door trainers die in jouw schoenen hebben gestaan.

1500,00

Clear

Soft skills bepalen succes
Soft skills zijn doorslaggevend voor een snelle start van je loopbaan. Weten is goed, maar kunnen maakt het verschil. Kunnen samenwerken, omgaan met feedback en effectief communiceren, daarmee onderscheid je je vroeg in je carrière. Vakinhoudelijke kennis is immers snel te googlen, maar YouTube leert je niet om je argumenten helder te structureren. Base! helpt je van de eerste in de tweede versnelling te komen.

Base! accelereert je carrièrestart

Tijdens het Base! programma ontwikkel je zes soft skills die cruciaal zijn voor de rest van je carrière. Tijdens het programma helpen we je met hele praktische tools om deze vaardigheden (beter) onder de knie te krijgen. We geven je een solide basis waar je nog jaren mee vooruit kunt en waarmee je de uitdagingen in je werkende leven comfortabel het hoofd kunt bieden. We helpen je bewust te worden van je sterktes en zwaktes, duidelijk te communiceren en feedback te geven én te ontvangen. Daarnaast leer je hoe je je beperkte tijd optimaal benut, hoe je de leiding neemt over projecten en anderen daarin meeneemt, en hoe je je ideeën gestructureerd overbrengt.

De Lepaya experience

Onze methode combineert on- en offline leren. We gebruiken de Lepaya app om je optimaal voor te bereiden (door middel van korte filmpjes, artikelen en/of opdrachten) op de klassikale sessies waar je met cases en rollenspellen de theorie in de praktijk brengt. Vervolgens helpt onze app om de nieuwe skills in je dagelijkse werk toe te passen. De app biedt je de mogelijkheid om regelmatig, wanneer het jou uitkomt en op een snelle manier (de ‘bites’ duren slechts enkele minuten) te leren. Door onze blended learning aanpak vergroten we de impact van de training tenminste 40%. Je leert simpelweg beter en sneller!

Gedurende 6 maanden volg je 6 korte, intensieve klassikale trainingen (ieder 3 uur) in een groep van maximaal 12 personen.

Wat je leert

Base! helpt je meer (en sneller) impact te hebben, alleen of met anderen. Hierdoor kan je of sneller groeien in je carrière, en/of meer tijd besteden aan de zaken die jij belangrijker vindt in het leven dan werk. Overigens zijn alle van de onderwerpen die aan bod komen zowel in zakelijke als privé-context toe te passen.

 

Waar je sterk in bent na het Base! Programma

  • Je weet hoe je jouw persoonlijke ontwikkeling kunt versnellen: door middel van zelfreflectie leer je je sterktes en verbeterpunten herkennen;
  • Je durft actief nieuwe dingen uit te proberen om je persoonlijke ontwikkeling te versnellen;
  • Je trekt door een actieve gespreksstijl vastlopende communicatie los: je herkent verschillende niveaus van communicatie en schakelt actief tussen niveaus of je doel te bereiken;
  • Je voelt je comfortabel om regelmatig constructieve feedback te geven en ontvangen;
  • Je bent optimaal effectief doordat je plant met zowel jouw prioriteiten, als je eigen energie-niveaus in je achterhoofd;
  • Je doet wat er echt te doet: je voert constructieve discussies over het het (niet) accepteren van verantwoordelijkheden, en maakt afhankelijkheden van anderen concreet;
  • Je structureert je boodschap duidelijk en beknopt, en past deze aan naar de context en je publiek.

Programma

Trainers & Ervaringen

Rosanne

Rosanne studeerde als bedrijfskundige af aan de Erasmus Universiteit. Daarna heeft zij geholpen om het Amsterdamse Google kantoor te helpen groeien. Hier heeft ze haar passie voor het ontwikkelen van talent ontdekt. Sinds een aantal jaar is zij een bevlogen trainster en heeft zij het rotsvaste geloof dat ieder mens een enorme potentie in zich heeft.

 

 

Elja

Na 15 jaar in verschillende marketing, sales en learning & development rollen bij grote bedrijven zoals Nestlé en Diagio te hebben gewerkt, besloot Elja de bedrijfswereld te verlaten om haar carrière als freelance trainer voort te zetten. Ze noemt zichzelf verslaafd aan leren en heeft een enorme passie om mensen te laten groeien.

 

 

 


 

Deelnemers over Base!:

Score: (4.3)  |  348 reviews

“Base! biedt een goede mix van theorie en praktijk. Het geeft praktische handvatten die ik in mijn dagelijkse werk kan toepassen waardoor ik effectiever wordt. De integratie van de klassikale sessies en de app is erg handig en maakt het een uniek programma.”

Additional information

Aanvangsniveau

HBO+ denkniveau

Prijs

1500,- euros excl. BTW

Deelnemers

4-12 deelnemers

Doorlooptijd

6 maanden

Klassikale sessie

6 trainingen van 3 uur (14.00h – 17.00h)

Voertaal

Engels, Nederlands

Locatie

Amsterdam

Inclusief

Alle trainingsmaterialen, gebruik online app, drankjes, assessment rapport bij start en eind, Lepaya certificaat

Startdatum

20 februari 2020 Amsterdam, 16 april 2020 Amsterdam, 4 juni 2020 Amsterdam, 3 september 2020 Amsterdam, 22 oktober 2020 Amsterdam, 3 december 2020 Amsterdam

Bel mij terug met meer informatie over de training


en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish