was successfully added to your cart.
Being the most effective you

Ga jij zo effectief mogelijk met jouw tijd en energie om?
Op de moderne werkplek gaat het er vaak snel en behoorlijk hectisch aan toe. Deze journey gaat jou helpen om slimmer werken – in plaats van harder. Dit zodat je meer gedaan krijgt in minder tijd, zelfs wanneer je weinig tijd hebt en de druk hoog is. Het gaat je helpen om je te laten focussen op wat jij het belangrijkste vindt en zal je helpen om de meest effectieve jij te worden.

350,00

Clear

Jouw energie voor meer productiviteit

Samen zullen we kijken naar het proces van organiseren en plannen, om je tijd tussen specifieke activiteiten te verdelen. De Eisenhower-matrix gaat jou helpen jouw overvolle takenlijsten aan te pakken.

Naast het beheren van je tijd zullen we een superkracht ontdekken die jou gaat helpen om meer te bereiken in een kortere tijd: je energie. Je zal aan de slag gaan met het analyseren van de verschillende energiestanden die we gedurende een dag kunnen ervaren. Dit zal je praktisch inzicht geven in ‘de vier batterijen’ die goed opgeladen moeten zijn, zodat jij optimaal kunt presteren. Je kunt immers niet lang op lege baterijen lopen. Weten hoe jij persoonlijk regelmatig jouw energie batterijen kan opladen zal ervoor zorgen dat je hoge prestates kunt blijven leveren.

 

De Lepaya experience

Onze methode combineert on- en offline leren. We gebruiken de Lepaya app om je optimaal voor te bereiden, door middel van korte filmpjes, artikelen of opdrachten, op de klassikale sessies waar je met cases en rollenspellen de theorie in de praktijk brengt. Vervolgens helpt onze app om de nieuwe skills in je dagelijkse werk toe te passen. De app biedt je de mogelijkheid om regelmatig, wanneer het jou uitkomt en op een snelle manier (de ‘bites’ duren slechts enkele minuten) te leren. Door onze blended learning aanpak vergroten we de impact van de training met tenminste 40%. Je leert simpelweg beter en sneller!

 

Deze training wordt ook gegeven als onderdeel van het Base! programma.

Wat je leert

Tijdens Being the Most Effective You zal je actief aan de slag gaan met jouw eigen tijd en energie management.

 

Waar je sterk in bent na deze training:

– Voor jezelf beter onderscheid kunt maken wat urgent en wat belangrijk voor jou is, en daarmee kunnen prioriteren en je agenda op in kunnen plannen;

– Leren wanneer bepaalde activitetien, kijkend naar jouw persoonlijke voorkeur, het beste gedaan kunnen worden (afhankelijk van o.a. je energieniveau;

– Weten wat jij kan doen om al jouw energie batterijen weer op te laten om zo succesvol mogelijk te zijn in jouw dagelijkse (werk)leven.

Trainers & Ervaringen

Jelle
Jelle is zijn carriere begonnen als management consultant bij the Boston Consulting Group. Hij heeft hier vaardigheden geleerd waar hij de afgelopen 10 jaar enorm veel aan heeft gehad en een succesvolle professional mee is geworden. Sinds een aantal jaar is hij trainer en heeft hij het doel om meer mensen zijn geleerde vaardigheden bij te brengen en zo ook succesvolle professionals te worden.

 


Deelnemers over Being the most effective you

Score:  (4.2)  |  48 reviews

Deze training heeft ervoor gezorgd dat ik nu écht kritisch naar mijn agenda en huidige takenlijst kijk. Ook heb ik leuke, constructieve discussies met andere particpanten gehad.

 

Additional information

Prijs

€ 350,- excl. BTW

Deelnemers

4-12 deelnemers

Doorlooptijd

4 weken

Klassikale sessie

3 uur (14.00h – 17.00h)

Voertaal

Nederlands

Locatie

Amsterdam – Impact Hub, Eindhoven – Nog niet bekend

Startdatum

12 december Amsterdam, 14 januari Amsterdam, 20 februari Amsterdam, 17 maart Amsterdam, 9 april Amsterdam

Inclusief

Alle trainingsmaterialen, gebruik online app, drankjes, assessment rapport bij start en eind, Lepaya certificaat

Bel mij terug met meer informatie over de training


en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish