was successfully added to your cart.

Cart

Beyond! | Next step voor Young Leaders

Bereik het meest met jouw team door effectief leiderschap
Het Beyond! programma is zorgvuldig samengesteld voor (startende) leidinggevende. Het bevat dé vaardigheden die elke leidinggevende nodig heeft om het maximale uit zichzelf en zijn team te halen. De combinatie van online en offline leren biedt je flexibiliteit en zorgt er voor dat je het geleerde echt gaat toepassen in de praktijk. De klassikale sessies zijn interactief en krachtig en worden gegeven door trainers die in jouw schoenen hebben gestaan.

1750,00

Clear

Soft skills voor leidingevende
Jouw soft skills omtrent leiderschap zijn doorslaggevend in het succesvol managen van jouw team. Je geeft (zeer binnenkort) leiding aan jouw team, waarin je anderen zult leiden naar resultaat en zult helpen groeien – hoe pak je dit aan? Goed omgaan met deze rolverandering, je team gebalanceerd inzetten, en bewust leiding geven, daarmee zul jij als leider het verschil maken. Vakinhoudelijke en strategische skills zijn ontzettend belangrijk, maar helpen je niet het meest uit je team te halen.

 

Door Beyond! een effectievere leider

Tijdens het Beyond! programma ontwikkel je zes soft skills die cruciaal zijn voor het effectief leiden van een team. Tijdens het programma helpen we je met hele praktische tools om deze vaardigheden (beter) onder de knie te krijgen. We voegen cruciale skills toe aan jouw vakinhoudelijke en strategische vaardigheden waar je nog jaren mee vooruit kunt en waarmee je deze nieuwe leiderschapsuitdagingen in je werkende leven vol zelfvertrouwen aan kunt gaan. We helpen je bewust te worden van (jouw persoonlijke) leiderschapsstijlen, oefenen met het voeren van moeilijke (slecht nieuws) gesprekken, en leren je het verschil tussen coachen vs. adviseren en wanneer je welke strategie het beste kunt toepassen. Daarnaast leer je hoe je vergaderingen zo effectief mogelijk kunt leiden, strategisch te denken en doelen te stellen, en hoe je je team het effectiefst kunt managen.

 

De Lepaya experience

Onze methode combineert on- en offline leren. We gebruiken de Lepaya app om je optimaal voor te bereiden (door middel van korte filmpjes, artikelen en/of opdrachten) op de klassikale sessies waar je met cases en rollenspellen de theorie in de praktijk brengt. Vervolgens helpt onze app om de nieuwe skills in je dagelijkse werk toe te passen. De app biedt je de mogelijkheid om regelmatig, wanneer het jou uitkomt en op een snelle manier (de ‘bites’ duren slechts enkele minuten) te leren. Door onze blended learning aanpak vergroten we de impact van de training tenminste 40%. Je leert simpelweg beter en sneller!

 

Gedurende 6 maanden volg je 6 korte, intensieve klassikale trainingen (ieder 3-4 uur) in een groep van maximaal 12 personen.

Wat je leert

Beyond! accelereert je kwaliteiten als (aanstaand) leidingevende. Je zult comfortabel de volgende stap in je carrière kunnen zetten, aangezien deze cruciale leiderschap soft skills er voor zorgen dat je het meest uit je team zult halen. Overigens zijn veel van de onderwerpen waar we het over gaan zowel on zakelijke als privé-context toe te passen.

 

Waar je sterk in bent na het Beyond! Programma

  • Je hebt een inzicht in je persoonlijke leiderschapsstijl(en) en kunt verschillende leiderschapsstijlen herkennen en inzetten afhankelijk van de context;
  • Je voelt je comfortabel om moeilijke (slecht nieuws) gesprekken te voeren en kunt gebruik maken van verschillende hulpmiddelen om het gesprek gaande te houden;
  • Je bent bewust van het verschil tussen coachen en adviseren, en weet wanneer welke het beste toegepast kan worden;
  • Je bent op de hoogte van de typische meeting-uitdagingen die de effectiviteit van meetings kunnen verlagen en bezit verschillende faciliteervaardigheden om een meeting actiever en productiever te maken;
  • Je hebt een duidelijke structuur en routine om je team effectief te leiden, door je teamleden meer zelfvoorzienend te maken, hun eigen problemen op te laten lossen, en effectieve tijdmanagement vaardigheden;
  • Je weet hoe je strategische onderwerpen kunt analyseren, ambitieuze doelen kunt stellen en realiseren, en hoe je bedrijfsdoelen cascadeert naar je team.

Programma

Trainers & Ervaringen

Elja

Na 15 jaar in verschillende marketing, sales en learning & development rollen bij grote bedrijven zoals Nestlé en Diagio te hebben gewerkt, besloot Elja de bedrijfswereld te verlaten om haar carrière als freelance trainer voort te zetten. Ze noemt zichzelf verslaafd aan leren en heeft een enorme passie om mensen te laten groeien.

 

 

 

Jelle

Jelle is zijn carriere begonnen als management consultant bij the Boston Consulting Group. Hij heeft hier vaardigheden geleerd waar hij de afgelopen 10 jaar enorm veel aan heeft gehad en een succesvolle professional mee is geworden. Sinds een aantal jaar is hij trainer en heeft hij het doel om meer mensen zijn geleerde vaardigheden bij te brengen en zo ook succesvolle professionals te worden.

 

 


 

Deelnemers over Beyond!:

Score: (4.0)  |  35 reviews

“Beyond! biedt handvatten waarmee ik nog meer impact kan hebben binnen mijn organisatie. Het maakt me bewuster over hoe ik samenwerk met andere en hoe ik de samenwerking effectiever kan maken en betere resultaten kan bereiken. Daarnaast heb ik ook een stap gezet in mijn persoonlijke effectiviteit.”

Additional information

Aanvangsniveau

HBO+ denkniveau

Prijs

€ 1750,- excl. BTW

Deelnemers

4-12 deelnemers

Doorlooptijd

6 maanden

Klassikale sessie

6 trainingen van 3 uur (14.00h – 17.00h)

Voertaal

Engels, Nederlands

Locatie

Amsterdam

Inclusief

Alle trainingsmaterialen, gebruik online app, drankjes, assessment rapport bij start en eind, Lepaya certificaat

Startdatum

21 februari 2020 Amsterdam, 16 april 2020 Amsterdam, 21 mei 2020 Amsterdam, 4 September 2020 Amsterdam, 7 Oktober 2020 Amsterdam, 6 November 2020 Amsterdam

Bel mij terug met meer informatie over de training


en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish