was successfully added to your cart.

Cart

Build! | Carrière booster voor Professionals

Til je carrière naar een hoger strategisch niveau
Het Build! programma is zorgvuldig samengesteld voor vakinhoudelijke professionals. Het bevat dé vaardigheden die elke professional nodig heeft om maximale impact te hebben. De combinatie van online en offline leren biedt je flexibiliteit en zorgt er voor dat je het geleerde echt gaat toepassen in de praktijk. De klassikale sessies zijn interactief en krachtig en worden gegeven door trainers die in jouw schoenen hebben gestaan.

1650,00

Clear

Strategische soft skills
Strategische soft skills zijn doorslaggevend in het succesvol managen van complexere projecten waarbij meerdere stakeholders betrokken zijn. Je vakinhoudelijke kennis is ontzettend belangrijk, maar door strategische soft skills kun je je echt onderscheiden. Goed kunnen communiceren en presenteren, omgaan stress, en anderen effectief kunnen beïnvloeden en motiveren, daarmee maak je het verschil op dit punt in je carrière. (Vakinhoudelijke kennis is ontzettend waardevol, maar helpt je niet om je werkzaamheden naar een hoger strategisch niveau te tillen.)

 

Tijdens het Build! programma ontwikkel je zes soft skills die cruciaal zijn voor het managen van complexere strategische projecten. Tijdens het programma helpen we je met hele praktische tools om deze vaardigheden (beter) onder de knie te krijgen. We voegen cruciale skills toe aan jouw al solide basis waar je nog jaren mee vooruit kunt en waarmee je de strategische uitdagingen in je werkende leven comfortabel het hoofd kunt bieden. We helpen je bewust te worden van verschillende communicatiestijlen, hoe je anderen mee kunt nemen in jouw visie, en hoe je verschillende stakeholders in kaart brengt en kunt managen. Daarnaast leer je hoe je omgaat met stress en je energie kunt hernieuwen, vol zelfvertrouwen en krachtig kunt presenteren, en hoe je je ideeën gestructureerd overbrengt. Je werkt aan de hand van persoonlijke cases en ervaringen die je tot nu toe op hebt gedaan tijdens je carrière. Dit maakt de impact van het Build programma nog groter!

De Lepaya experience

Onze methode combineert on- en offline leren. We gebruiken de Lepaya app om je optimaal voor te bereiden (door middel van korte filmpjes, artikelen en/of opdrachten) op de klassikale sessies waar je met cases en rollenspellen de theorie in de praktijk brengt. Vervolgens helpt onze app om de nieuwe skills in je dagelijkse werk toe te passen. De app biedt je de mogelijkheid om regelmatig, wanneer het jou uitkomt en op een snelle manier (de ‘bites’ duren slechts enkele minuten) te leren. Door onze blended learning aanpak vergroten we de impact van de training tenminste 40%. Je leert simpelweg beter en sneller!

Gedurende 8 maanden volg je 6 korte, intensieve klassikale trainingen (ieder 3-4 uur) in een groep van maximaal 12 personen.

Wat je leert

Build! helpt je comfortabeler en effectiever strategische projecten aan te gaan, alleen of met anderen. Hierdoor kan je of de volgende stap in je carrière vol zelfvertrouwen zetten, door je vakinhoudelijke kennis aan te vullen met strategische soft skills. Overigens zijn veel van de onderwerpen waar we het over gaan hebben op zowel zakelijke als privé-context toe te passen.

 

Waar je sterk in bent na het Build! Programma

  • Je kunt effectief communiceren door de verschillende niveaus van communicatie te herkennen en actief te schakelen tussen deze niveaus;
  • Je weet hoe je verschillende stakeholders, hun rollen en belangen, in kaart kunt brengen, en hoe je hun verwachtingen kunt managen;
  • Je bent bewust van je eigen beïnvloedingsstijl, hoe dit anderen beïnvloedt en hoe je je manier van communiceren aan kunt passen afhankelijk van de situatie, doel en specifieke belanghebbenden;
  • Je begrijpt de vier ‘interne batterijen’ en hoe stress zich verhoudt tot die batterijen. Je hebt een persoonlijk energie-vernieuwingsplan ontwikkelt dat je kunt toepassen zodra je waarschuwingssignalen herkent;
  • Je past je argument/bericht aan naar de context en je publiek, en bent in staat dit duidelijk te structuren en beknopt naar voren te brengen voor een optimale impact;
  • Je maakt gebruik van je persoonlijke sterktes bij het geven van presentaties.

Programma

Trainers & Ervaringen

Elja

Na 15 jaar in verschillende marketing, sales en learning & development rollen bij grote bedrijven zoals Nestlé en Diagio te hebben gewerkt, besloot Elja de bedrijfswereld te verlaten om haar carrière als freelance trainer voort te zetten. Ze noemt zichzelf verslaafd aan leren en heeft een enorme passie om mensen te laten groeien.

 

 

 

Jelle

Jelle is zijn carriere begonnen als management consultant bij the Boston Consulting Group. Hij heeft hier vaardigheden geleerd waar hij de afgelopen 10 jaar enorm veel aan heeft gehad en een succesvolle professional mee is geworden. Sinds een aantal jaar is hij trainer en heeft hij het doel om meer mensen zijn geleerde vaardigheden bij te brengen en zo ook succesvolle professionals te worden.

 

 


 

Deelnemers over Build!:

Score: (4.4)  |  185 reviews

“Build! biedt handvatten waarmee ik nog meer impact kan hebben binnen mijn organisatie. Het maakt me bewuster over hoe ik samenwerk met andere en hoe ik de samenwerking effectiever kan maken en betere resultaten kan bereiken. Daarnaast heb ik ook een stap gezet in mijn persoonlijke effectiviteit.”

Additional information

Aanvangsniveau

HBO+ denkniveau

Prijs

€ 1650,- excl. BTW

Deelnemers

4-12 deelnemers

Doorlooptijd

6 maanden

Klassikale sessie

6 trainingen van 3 uur (14.00h – 17.00h)

Voertaal

Engels, Nederlands

Locatie

Amsterdam

Inclusief

Alle trainingsmaterialen, gebruik online app, drankjes, assessment rapport bij start en eind, Lepaya certificaat

Startdatum

21 februari 2020 Amsterdam, 17 april 2020 Amsterdam, 16 mei 2020 Amsterdam, 7 september 2020 Amsterdam, 8 oktober 2020 Amsterdam, 7 november 2020 Amsterdam

Bel mij terug met meer informatie over de training


en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish