was successfully added to your cart.
Coaching for Success

Ga jij zo effectief mogelijk met jouw tijd en energie om?
Op de moderne werkplek gaat het er vaak snel en behoorlijk hectisch aan toe. Deze journey gaat jou helpen om slimmer werken – in plaats van harder. Dit zodat je meer gedaan krijgt in minder tijd, zelfs wanneer je weinig tijd hebt en de druk hoog is. Het gaat je helpen om je te laten focussen op wat jij het belangrijkste vindt en zal je helpen om de meest effectieve jij te worden.

350,00

Clear

Het meeste uit je teamleden halen

Tijdens de sessie staan we stil bij verschillende aspecten van coachen, bijvoorbeeld: hoe verschilt advies geven van coachen? Wanneer gebruik je welke aanpak?

Ook besteden we aandacht aan het verschil tussen een fixed en een growth mindset en hoe je die kunt herkennen bij je teamleden. Daarnaast helpt het GROW model je met structeren en het houden van goede coachende gesprekken: Wat is het doel (Goal) van jouw teamlid? Hoe ver is dat teamlid nu met het bereiken van het doel (Reality)? Hoe kan jij je teamlid helpen zijn/haar doel te bereiken (Options) ? Hoe ga je jouw teamlid daadwerkelijk helpen (the Way forward)?

 

De Lepaya experience

Onze methode combineert on- en offline leren. We gebruiken de Lepaya app om je optimaal voor te bereiden, door middel van korte filmpjes, artikelen of opdrachten, op de klassikale sessies waar je met cases en rollenspellen de theorie in de praktijk brengt. Vervolgens helpt onze app om de nieuwe skills in je dagelijkse werk toe te passen. De app biedt je de mogelijkheid om regelmatig, wanneer het jou uitkomt en op een snelle manier (de ‘bites’ duren slechts enkele minuten) te leren. Door onze blended learning aanpak vergroten we de impact van de training met tenminste 40%. Je leert simpelweg beter en sneller!

 

Deze training wordt ook gegeven als onderdeel van het Base! programma.

Wat je leert

Door het volgen van Coaching for Success word je sterker in:

– Tijdens coachinggesprekken jouw coachees stimuleren om nieuwe dingen te proberen, en uitdagingen en teleurstellingen te zien als kansen om te groeien;

– Het verschil tussen adviseren en coachen te begrijpen en bewust in te zetten;

– Tot de kern van coachingsvragen komen;

– Structuur aanbrengen in coachingsgesprekken.

Trainers & Ervaringen

Elja
Na 15 jaar in verschillende marketing, sales en learning & development rollen bij grote bedrijven zoals Nestlé en Diagio, besloot Elja haar carrière voort te zetten als freelance trainer. Ze noemt zichzelf verslaafd aan leren en heeft een enorme passie om mensen te helpen groeien.

 

 


Deelnemers over Coaching for Success

Score:  (4.7)  |  27 reviews

Om de volgende stap te maken in mijn carrière denk ik dat deze training heel relevant kan zijn. Je bent actief aan het oefenen en bezig met hoe jij ervoor kan zorgen dat je het meeste uit je teamleden haalt. Dat vond ik enorm waardevol.

 

Additional information

Prijs

€ 350,- excl. BTW

Deelnemers

4-12 deelnemers

Doorlooptijd

4 weken

Klassikale sessie

3 uur (14.00h – 17.00h)

Voertaal

Nederlands

Locatie

Amsterdam – Impact Hub, Eindhoven – Nog niet bekend

Startdatum

24 oktober Amsterdam, 17 december Amsterdam, 23 januari Utrecht, 18 februari Amsterdam, 19 maart Amsterdam, 7 april Amsterdam

Inclusief

Alle trainingsmaterialen, gebruik online app, drankjes, assessment rapport bij start en eind, Lepaya certificaat

Bel mij terug met meer informatie over de training


en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish