was successfully added to your cart.
Courageous Conversations

Ga moeilijke gesprekken niet uit de weg!
Conflicten en hevige discussies lijken soms onvermijdelijk. Onderzoek toont aan dat je gemiddeld twee tot drie uur per week bij een conflict betrokken bent. In deze training leer je effectief omgaan met uitdagende en moeilijke gesprekken zodat je ieder gesprek aan durft te gaan.

350,00

Clear

Discussies en uitdagende gesprekken zijn enorm waardevol

Een probleem ter sprake brengen, verslechtert niet automatisch je werkrelatie: een zorgvoldig en gestructureerd gesprek kan juist positief uitpakken! Na het volgen van deze training leiden deze moeilijke (maar moedige) gesprekken met collega’s juist tot hechtere teams en een hogere productiviteit. We zorgen dat je ze niet meer uit de weg gaat.

 

Tijdens deze training ga je actief aan de slag met het Thomas-Kilmann-model en het switchbox-model. Beide zijn van belang om conflicten te beheersen en belangrijke instrumenten om inzicht te krijgen in hoe je tussen verschillende communicatieniveaus kunt schakelen.

 

De Lepaya experience

Onze methode combineert on- en offline leren. We gebruiken de Lepaya app om je optimaal voor te bereiden, door middel van korte filmpjes, artikelen of opdrachten, op de klassikale sessies waar je met cases en rollenspellen de theorie in de praktijk brengt. Vervolgens helpt onze app om de nieuwe skills in je dagelijkse werk toe te passen. De app biedt je de mogelijkheid om regelmatig, wanneer het jou uitkomt en op een snelle manier (de ‘bites’ duren slechts enkele minuten) te leren. Door onze blended learning aanpak vergroten we de impact van de training met tenminste 40%. Je leert simpelweg beter en sneller!

 

Deze training wordt ook gegeven als onderdeel van het Beyond! programma.

Wat je leert

Na het volgen van de Courageous Conversations training ben jij:

– Je beter bewust van de verschillende manieren waarop mensen op conflicten reageren;

– Beter in staat om tijdens moeilijke gesprekken te reflecteren en actief te wisselen naar een effectievere aanpak;

– In staat om verschillende strategieën toe te passen.

Trainers & Ervaringen

Rosanne
Rosanne studeerde als bedrijfskundige af aan de Erasmus Universiteit. Daarna heeft zij geholpen het Amsterdamse Google kantoor te groeien. Hier heeft ze haar passie voor het ontwikkelen van talent ontdekt. Zij is sinds een aantal jaar een bevlogen trainster en heeft het rotsvaste geloof dat ieder mens een enorme potentie in zich heeft.

 

 

 


Deelnemers over Courageous Conversations

Score: (4.3)  |  34 reviews

Deze training is zo enorm praktisch, en je hebt dit echt vaker nodig dan je denkt. Door diep in te gaan op twee modellen kun je goed de diepte in. Dat maakt de sessie heel leerzaam.

 

Additional information

Prijs

€ 350,- excl. BTW

Deelnemers

4-12 deelnemers

Doorlooptijd

4 weken

Klassikale sessie

3 uur (14.00h – 17.00h)

Voertaal

Nederlands

Locatie

Amsterdam – Impact Hub, Eindhoven – Nog niet bekend

Startdatum

29 augustus Amsterdam, 22 oktober Amsterdam, 21 november Utrecht, 17 december Amsterdam, 23 januari Amsterdam, 11 februari Amsterdam

Inclusief

Alle trainingsmaterialen, gebruik online app, drankjes, assessment rapport bij start en eind, Lepaya certificaat

Bel mij terug met meer informatie over de training


en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish