was successfully added to your cart.
Feedback for growth

Word een feedback star!
Deze training geeft je richtlijnen hoe je constructief feedback geeft, en laat je oefenen om er achter te komen wat je persoonlijke blokkades zijn om feedback te geven.

350,00

Clear

Feedback versnelt jezelf en anderen

Werken in een professionele omgeving zonder feedback staat gelijk aan de weg zoeken zonder navigatie. Je hebt een gevoel waar je ongeveer heen moet, maar neemt absoluut niet de snelste weg. Wanneer je weinig feedback krijgt loop je óf het risico voor verrassingen te komen staan, óf ben je te kritisch op jezelf. Feedback is de informatie die we allemaal nodig hebben om effectief te kunnen zijn. Feedback geven en ontvangen is een essentiële vaardigheid voor een succesvolle carrière.

Deze training geeft je richtlijnen hoe je constructief feedback geeft, en laat je oefenen om er achter te komen wat je persoonlijke blokkades zijn om feedback te geven.

 

De Lepaya experience

Onze methode combineert on- en offline leren. We gebruiken de Lepaya app om je optimaal voor te bereiden, door middel van korte filmpjes, artikelen of opdrachten, op de klassikale sessies waar je met cases en rollenspellen de theorie in de praktijk brengt. Vervolgens helpt onze app om de nieuwe skills in je dagelijkse werk toe te passen. De app biedt je de mogelijkheid om regelmatig, wanneer het jou uitkomt en op een snelle manier (de ‘bites’ duren slechts enkele minuten) te leren. Door onze blended learning aanpak vergroten we de impact van de training met tenminste 40%. Je leert simpelweg beter en sneller!

Deze training wordt ook gegeven als onderdeel van het Base! programma.

Wat je leert

Feedback for growth geeft je een sterke basis om constructief feedback te kunnen geven en te ontvangen.

 

Waar je sterk in bent na deze training:

– Je voelt je comfortabel om regelmatig constructieve feedback te geven en ontvangen;

– Je bent je bewust van je persoonlijke blokkades om feedback te geven;

– Je bent comfortabel in het geven en vragen van effectieve feedback, zelfs in lastige situaties.

Trainers & Ervaringen

Rosanne
Rosanne studeerde als bedrijfskundige af aan de Erasmus Universiteit. Daarna heeft zij geholpen om het Amsterdamse Google kantoor te helpen groeien. Hier heeft ze haar passie voor het ontwikkelen van talent ontdekt. Sinds een aantal jaar is zij een bevlogen trainster en heeft zij het rotsvaste geloof dat ieder mens een enorme potentie in zich heeft.

 

Deelnemers over Feedback for growth

Score: (4.6)  |  17 reviews

Deze training heeft een enorm goede mix van theorie en oefenen. Voor de klassikale sessie was de theorie me helemaal duidelijk en kon ik dit toepassen in de rollenspellen met de trainingsacteur. De trainingsacteur, acteerde erg realistisch en zorgde voor echte emoties tijdens het oefenen.

 

Additional information

Prijs

€ 350,- excl. BTW

Deelnemers

4-12 deelnemers

Doorlooptijd

4 weken

Klassikale sessie

3 uur (14.00h – 17.00h)

Voertaal

Nederlands

Locatie

Amsterdam – Impact Hub, Eindhoven – Nog niet bekend

Startdatum

16 januari Amsterdam, 11 februari Amsterdam, 19 maart Amsterdam, 21 april Amsterdam, 7 mei Amsterdam

Inclusief

Alle trainingsmaterialen, gebruik online app, drankjes, assessment rapport bij start en eind, Lepaya certificaat

Bel mij terug met meer informatie over de training


en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish