was successfully added to your cart.
Getting your message across

Zorg ervoor dat vanaf nu al je boodschappen landen!
In deze training ga je met verschillende uitdagingen in communicatie concreet aan de slag. Deze training leert je de vier verschillende niveau’s in communicatie te ontdekken en actief te gebruiken zodat je uit ieder gesprek het optimale te halen.

350,00

Clear

Wordt effectiever in je communicatie

Duidelijk en effectief communiceren is wellicht niet zo makkelijk als je denkt. Lijkt het soms of jij en jouw collega deel nemen aan een totaal ander gesprek? Of compleet op een ander niveau communiceren waardoor het lang kan duren voordat er nu echt duidelijk is wat er moet gebeuren?

In deze training staat het “schakel model” centraal. Je zal aan de slag gaan met het herkennen van de verschillende niveaus van communicatie in jouw allerdaagse gesprekken en tevens op zeer interactieve wijze (door middel van een acteur) actief aan de slag gaan met het wisselen tussen deze niveaus. Door het actief oefenen met dit model zullen wij ervoor zorgen dat jij een communicatie-expert wordt!

 

De Lepaya experience

Onze methode combineert on- en offline leren. We gebruiken de Lepaya app om je optimaal voor te bereiden, door middel van korte filmpjes, artikelen of opdrachten, op de klassikale sessies waar je met cases en rollenspellen de theorie in de praktijk brengt. Vervolgens helpt onze app om de nieuwe skills in je dagelijkse werk toe te passen. De app biedt je de mogelijkheid om regelmatig, wanneer het jou uitkomt en op een snelle manier (de ‘bites’ duren slechts enkele minuten) te leren. Door onze blended learning aanpak vergroten we de impact van de training met tenminste 40%. Je leert simpelweg beter en sneller!

Deze training wordt ook gegeven als onderdeel van het Base! programma.

Wat je leert

Getting the Message Across zal ervoor zorgen dat je het meeste uit ieder gesprek kan halen.

 

Waar je sterk in bent na deze training:

– Actief luisteren: wat zegt jouw gesprekspartner nu echt;

– De verschillende niveaus van communicatie herkennen: op welke niveau communiceert hij/zij op dit moment;

– Actief je eigen communicatie aanpassen om zo effectief mogelijk te zijn: naar welk niveau kan ik schakelen in mijn communicaite om ervoor te zorgen dat mijn boodschap landt.

Trainers & Ervaringen

Rosanne
Rosanne studeerde als bedrijfskundige af aan de Erasmus Universiteit. Daarna heeft zij geholpen om het Amsterdamse Google kantoor te helpen groeien. Hier heeft ze haar passie voor het ontwikkelen van talent ontdekt. Sinds een aantal jaar is zij een bevlogen trainster en heeft zij het rotsvaste geloof dat ieder mens een enorme potentie in zich heeft.

 

 


Deelnemers over Getting the message across

Score: (4.3)  |  40 reviews

Het werken met een acteur was enorm leerzaam en waardevol. Het zorgde dat de sessie enorm praktisch en direct te vertalen was naar de werkcontext. De training heeft ervoor gezorgd om bewuster te worden van de sterktes en valkuilen van mijn communicatiestijl.

 

Additional information

Prijs

€ 350,- excl. BTW

Deelnemers

4-12 deelnemers

Doorlooptijd

4 weken

Klassikale sessie

3 uur (14.00h – 17.00h)

Voertaal

Nederlands

Locatie

Amsterdam – Impact Hub, Eindhoven – Nog niet bekend

Inclusief

Alle trainingsmaterialen, gebruik online app, drankjes, assessment rapport bij start en eind, Lepaya certificaat

Startdatum

19 september Amsterdam, 15 oktober Amsterdam, 21 november Amsterdam, 17 december Amsterdam, 16 januari Amsterdam

Bel mij terug met meer informatie over de training


en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish