was successfully added to your cart.
Meeting Mastery

Haal het meest uit iedere vergadering!
Vergaderingen hebben zo hun uitdagingen: Is de vergadering effectief ingedeeld? Blijven we on-point? Kent iedere werknemer zijn/haar rol? In deze training leer je zo veel mogelijk uit je vergadering te halen in een zo kort mogelijk tijdsbestek.

350,00

Clear

Is iedere vergadering waar je onderdeel van bent wel nuttig voor jou?

Vraag jij je wel eens af of de meeting waar je aan deelneemt een nuttige besteding is van je tijd? In deze training ga je, naar aanleiding van een Meeting Effectiveness Scan die je vooraf zal afnemen, aan de slag met het effectiever maken van jouw vergaderingen. Deze training zit boordevol tips & mogelijke interventies waarmee jij het meeste uit jouw meetings kunt halen.

 

Gedurende de training komen er verschillende interventies aan bod, waarmee jij je vergaderingen effectiever kunt maken. In een persoonlijk plan neem je de interventies op die voor jou het beste werken en heb je na de training een concreet actieplan. Daarnaast ga je oefenen in rollenspellen en leer je hoe je de interventies op een natuurlijke manier kunt toepassen.

 

De Lepaya experience

Onze methode combineert on- en offline leren. We gebruiken de Lepaya app om je optimaal voor te bereiden, door middel van korte filmpjes, artikelen of opdrachten, op de klassikale sessies waar je met cases en rollenspellen de theorie in de praktijk brengt. Vervolgens helpt onze app om de nieuwe skills in je dagelijkse werk toe te passen. De app biedt je de mogelijkheid om regelmatig, wanneer het jou uitkomt en op een snelle manier (de ‘bites’ duren slechts enkele minuten) te leren. Door onze blended learning aanpak vergroten we de impact van de training met tenminste 40%. Je leert simpelweg beter en sneller!

 

Deze training wordt ook gegeven als onderdeel van het Beyond! programma.

Wat je leert

Na het volgen van deze training ben jij de expert in het voorbereiden en leiden van vergaderingen. Je bent sterker in:

– Identificeren van typische vergaderuitdagingen;

– Vergaderingen – met je nieuwe tools – actiever en productiever maken.

Trainers & Ervaringen

Jelle
Jelle is zijn carrière begonnen als management consultant bij the Boston Consulting Group. Hij heeft hier vaardigheden opgedaan waar hij de afgelopen tien jaar enorm veel aan heeft gehad en een succesvolle professional mee is geworden. Sinds een aantal jaar is hij trainer en heeft hij het doel om mensen te helpen succesvolle professionals te worden.

 

 

 


Deelnemers over Meeting Mastery

Score:  (4.5)  |  48 reviews

Na de training had ik pas echt door hoe nutteloos sommige van mijn meetings soms zijn. Een eyeopener!

Additional information

Prijs

€ 350,- excl. BTW

Deelnemers

4-12 deelnemers

Doorlooptijd

4 weken

Klassikale sessie

3 uur (14.00h – 17.00h)

Voertaal

Nederlands

Locatie

Amsterdam – Impact Hub, Utrecht – HNK Utrecht Centraal

Startdatum

27 juni Amsterdam, 24 september Amsterdam, 24 oktober Utrecht, 19 november Amsterdam, 19 december Amsterdam, 21 januari Amsterdam

Inclusief

Alle trainingsmaterialen, gebruik online app, drankjes, assessment rapport bij start en eind, Lepaya certificaat

Bel mij terug met meer informatie over de training


en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish