was successfully added to your cart.
Presenting with Confidence

Vergroot je impact door te leren presenteren!
Iedereen ziet wel eens geweldige en verschrikkelijke presentaties. Geweldige presentaties geven je energie en inspireren. Vreselijke presentaties daarentegen sussen je in slaap, of nog erger, geven je plaatsvervangende schaamte. Deze training geeft je de tools om vol vertrouwen impactvolle presentaties te geven.

350,00

Clear

Je ‘beste authentieke zelf’ zijn

Deze training is erop gericht jouw ‘beste authentieke zelf’ naar boven te halen tijdens presentaties. Dat vergt geen algemene aanpak maar een persoonlijke zoektocht. De training zit uiteraard wel boordevol praktische en universele tips & tricks! Oefening baart kunst We oefenen met presentaties en stellen samen een checklist op waarmee je jezelf optimaal voorbereidt op het geven van een geweldige presentatie. Ook besteden we tijd aan zenuwen en hoe die het beste het hoofd te bieden.

 

De Lepaya experience

Onze methode combineert on- en offline leren. We gebruiken de Lepaya app om je optimaal voor te bereiden, door middel van korte filmpjes, artikelen of opdrachten, op de klassikale sessies waar je met cases en rollenspellen de theorie in de praktijk brengt. Vervolgens helpt onze app om de nieuwe skills in je dagelijkse werk toe te passen. De app biedt je de mogelijkheid om regelmatig, wanneer het jou uitkomt en op een snelle manier (de ‘bites’ duren slechts enkele minuten) te leren. Door onze blended learning aanpak vergroten we de impact van de training met tenminste 40%. Je leert simpelweg beter en sneller!

 

Deze training wordt ook gegeven als onderdeel van het Base! programma.

Wat je leert

Deze Presenting with Confidence training helpt jou met meer vertrouwen je presentatie te geven en er het optimale uit te halen. Je wordt sterker in:

 

– Je krachten gebruiken wanneer je een presentatie geeft;

– De dynamiek van angst en druk begrijpen en die voor jezelf verminderen;

– Presentaties voorbereiden en oefenen;

– Zelfverzekerd voor een groep staan.

Trainers & Ervaringen

Elja
Na 15 jaar in verschillende marketing, sales en learning & development rollen bij grote bedrijven zoals Nestlé en Diagio, besloot Elja haar carrière voort te zetten als freelance trainer. Ze noemt zichzelf verslaafd aan leren en heeft een enorme passie om mensen te helpen groeien.

 

 

 


Deelnemers over Presenting with Confidence

Score: (4.4)  |  57 reviews

Deze training bestaat uit lekker veel oefenen gevolgd door persoonlijke feedback. Je wordt echt aangemoedigd om actief aan de slag te gaan en te verbeteren!

 

Additional information

Prijs

€ 350,- excl. BTW

Deelnemers

4-12 deelnemers

Doorlooptijd

4 weken

Klassikale sessie

3 uur (14.00h – 17.00h)

Voertaal

Nederlands

Locatie

Amsterdam – Impact Hub, Eindhoven – Nog niet bekend

Startdatum

21 januari Amsterdam, 20 februari Utrecht, 17 maart Amsterdam, 16 april Amsterdam, 12 mei Amsterdam

Inclusief

Alle trainingsmaterialen, gebruik online app, drankjes, assessment rapport bij start en eind, Lepaya certificaat

Bel mij terug met meer informatie over de training


en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish