Event registratie

Help! Mijn millennials zijn verslaafd!

Datum: donderdag 23 januari 2020 

Tijd: 9-11:30 uur 

Locatie: B1 B Building Amsterdam

Train de kernvaardigheden van jouw professionals

De soft skills van professionals zijn zeer bepalend als het gaat om samenwerken, creatieve problemen oplossen, effectief communiceren etc. Lepaya traint deze kernvaardigheden  die zij nodig hebben op een specifiek moment in hun carrière.

Direct toepasbaar via blended leren

Korte (3 uur durende) interactieve sessies, met gebruik voor- en achteraf van de Lepaya app die je helpt het geleerde in de praktijk te brengen, en je voortgang meetbaar maakt

De beste trainers

Trainers die zelf in jouw schoenen hebben gestaan en snappen dat een theorie niet altijd 1-op-1 in de praktijk werkt

PicNic manager
Läs mer
Ik vond de combi tussen de app en een echte training wel heel prettig. Hierdoor kon ik oefenen in mijn eigen tijd.
L'Oreal medewerker
Läs mer
Door de trainingen van Lepaya heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik stap makkelijker op collega's af en geef meer feedback dan voorheen.
Bloomon medewerker
Läs mer
De training heeft me geleerd om beter te argumenteren. En vooral heeft het mij wat effectiever gemaakt in mijn communicatie. Ik ben er blij mee.
SparkOptimus medewerker
Läs mer
De trainer en de acteur waren erg goed. In andere trainingen die ik heb gevolgd viel dit nog wel eens tegen. Oh, ja en de Lepaya app zit lekker in elkaar.
Bynder medewerker
Läs mer
Met mijn Learning budget heb ik zelf Lepaya uitgekozen voor een soft skill training. Lepaya is zelf een scale-up, ze snappen wat jonge mensen nodig hebben in een training.
Bol.com medewerker
Läs mer
Lepaya snapt wat belangrijk is voor Young Professionals en dat merk je in de trainen en de inhoud. Mijn collega's en ik vonden het allemaal een erg nuttige investering.
Föregående
Nästa

Onze klanten