Is jouw organisatie klaar voor een nieuwe manier van leren?

Als verantwoordelijke voor de ontwikkeling van jullie medewerkers, kan ik me voorstellen dat je constant op zoek bent naar manieren om de resultaten van jullie opleidingen te optimaliseren. Lepaya zorgt dat leren beter beklijft, leuk en meetbaar wordt, door inspirerende, bite-sized, social en blended “Learning Journeys”.

Lepaya biedt een oplossing voor drie belangrijke uitdagingen in het huidige L&D landschap

  • Engagement
    Lepaya zorgt dat medewerkers meer betrokken raken bij de al bestaande goede content, door bite-sized content, social learning en duidelijke deadlines en reminders.
  • Impact
    Lepaya zorgt voor effectieve trainingen, met duurzame gedrags- en kennisontwikkeling tot resultaat, door toegankelijke content met kracht van herhaling. Daarnaast een constante link tussen het geleerde en de werkpraktijk. 
  • Meetbaar
    Lepaya zorgt dat impact van trainingen meetbaar is, door inzicht in real-time data over engagement en voortgang. Ook geven metingen aan het begin en aan het eind inzicht in de resultaten van de deelnemers.

Wil je hier meer over weten en weten hoe Lepaya jouw medewerkers kan helpen het verschil te maken? We maken met veel plezier een afspraak om hierover verder te praten en onze oplossing te laten zien!